top of page

Meditatie maakt je (hoofd) stiller


Meditatie is de kunst om de (denk)geest te verstillen. Wanneer het in je hoofd stiller wordt of is, neemt de concentratie toe en ervaar je meer innerlijke vrede in het dagelijkse bestaan. Zo vind je (meer) rust te midden van de wereldse roering en ontstaat er een vredig gevoel in je hele zijn; in je hoofd en in je lijf.

Deze ongrijpbare innerlijke vrede trekt steeds meer mensen naar een meditatie-beoefening en is een eigenschap waar iedereen van kan profiteren. Een rustige omgeving heeft immers een rustgevend effect op ons, dus als jij rustig(er) bent, genieten de mensen om jou heen daar ook van. Jij wordt rustiger, je wordt rustiger en dat maakt dat iedereen zich veilig voelt en met gemak zichzelf kan zijn.

"The thing about meditation is: You become more and more you."

bottom of page