do 03 feb. | Olst

Detox Days

4-Daagse detox retreat for body, mind and soul
Detox Days

Tijd en locatie

03 feb. 2022 17:00 CET – 06 feb. 2022 15:00 CET
Olst, 8121 Olst, Nederland

Over het evenement

“Spiritual Soul Healing & Power Retreat”

Helemaal jezelf zijn, heel zijn, in je eigen kracht… zijn…

In juni organiseer ik weer twee retraites, dit maal in Groningen. We gaan de super mooie plek “Land van Yemaya”.

Land van Yemaya nodigt uit om je los te voelen van het aller daagse, van het heden daagse. Een bijzondere plek die rust uitstraalt, waardoor je met gemak bij jezelf komt.

Voor wie mij (nog) niet kent…

Mijn naam is Elmora, mijn passie deel ik middels mijn werk als yoga- en meditatiedocent, sound therapist en energy healer. Ik probeer iedereen die bij mij komt met een fijn gevoel weer naar huis te laten gaan… Rust in je donder, waar jouw donder dan ook mag zitten.

Ik geef o.a. yoga- en meditatie-les, sound journeys, en ademsessies. Meestal in mijn eigen studio in Vlaardingen, maar ook op andere locaties, bij mensen thuis of ik huur een toffe locatie zoals een kerk. Why not??!

En zo is het organiseren en creëren van een retraite ook iets wat ik heel graag doe. Retraites om samen te (kunnen) zijn, met elkaar, maar juist ook met jezelf. Tijd voor jezelf en tijd met jezelf. Met jezelf en bij jezelf zijn creëert een sterke, magische en bewuste verbinding met jezelf.

Na een jaartje in het “nieuwe normaal”, “abnormaal” of “overduidelijk anders” vind ik het wel tijd voor een retraite welke lekker aardend is. Met beide voeten op de grond bij jezelf komen. Jouw beweging, jouw klank, jouw adem, jouw ritme, en jouw stilte…

Dit retraite heb ik Manon gevraagd om met mij samen te werken. Een jaar geleden ontmoette wij elkaar tijdens het Healing Festival waar wij allebei workshops gaven. Ik ben zeer onder de indruk van haar werk, “touched”.

Manon is coach, trainer en channeler. Zij heeft vele mensen begeleid, opgeleid en bijgestaan in hun persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van spirituele intelligentie. Naast 1-op-1 consulten, biedt Manon workshops en trainingen voor groepen aan. Ook leidt ze spirituele reizen naar bijzondere krachtplaatsen zoals de piramide van de zon in Visoko, Bosnië.

Het wordt een retraite waar veel aandacht geschonken zal worden aan ontspanning maar ook aan kracht, geen fysieke spierballen, spierballen voor je Soul en tegelijk behoud je jouw zachtheid. Kracht en zachtheid, een balans die ervoor zorgt dat je moeiteloos mee kan bewegen zonder dat het je energie kost. En wel zo dat je er juist energie van krijgt. Hoe wordt het beter dan dit ?!?

Dit retraite willen wij een programma aanbieden met daarin yoga, meditatie, healing sessies, quantum light breath, sound journey, sharing circles, stilte momenten.

4 Dagen? Jazeker, van donderdag tot en met zondag in Land van Yemaya. Dit landgoed straalt rust en prana, en zal je direct een gevoel van thuiskomen geven. Het landgoed is weids, wel 6 hectare!! Het biedt de ultieme “weg van de snelweg” locatie. Het landgoed geeft ons een tempel, gebouwd op bergkristal en rozenkwarts (wauw!!), een zwemmeertje en… een sauna!

Er is dit weekend plaats voor maximaal 12 deelnemers.

En aan de snelle beslissers, 1 week vanaf nu, geven we 50 euro korting.

In plaats van € 525,- betaal je tijdelijk € 475,-

4-Daagse Spiritual Soul Healing & Power Retreat

Inbegrepen zijn alle maaltijden en koffie/thee (en lekkers!). Overnachtingen, beddengoed & handdoeken, gebruik sauna en zwemmeer, en uiteraard ook alle workshops. Het enige wat je deze dagen hoeft te doen, is op tijd komen, voor al het andere wordt gezorgd. HART en ZIEL worden deze 4 dagen in de watten gelegd, en wel zo dat jij volledig kan ZIJN.

Deel dit evenement