top of page
yoga-for-healthy-sex-722x406.jpg

YOGA & MOR(e)

Yogalessen met Elmora

Slow Down Yoga

Dit is een les waar Restorative Yoga en Yin Yoga gecombineerd worden. Het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt bekrachtigd door meridianen te stimuleren met yin houdingen en lichaam en geest volledig te ontspannen met technieken van Restorative Yoga. Rekwisieten zoals kussens en yoga-blokken helpen en ondersteunen het lichaam in deze les. 

Deze les is voor iedereen die van ontspanning houdt of dit vaker zou willen doen. Ook wanneer je herstellende bent van lichamelijk letsel, ziekte of stress is deze een les zeker iets voor jou.

Yin & Yang Yoga
Yin Yoga is vertragen, een langzame en meditatieve vorm van yoga. Bij Yin yoga worden de houdingen gedurende een lange periode vastgehouden (meestal drie tot vijf minuten, soms zelfs langer). Dit creëert ruimte de bindweefsels en gewrichten.

Yang Yoga is gericht op het stimuleren van kracht en conditie. Yang voedt de interne warmte en laat de energie stromen. De Yang houdingen en bewegingen belasten de spiervezels. Je komt in je kracht, het maakt het je sterker en verstevigt het je spieren.
Yin & Yang Yoga is een vorm die voor iedereen, beginner of (meer) gevorderd, heel goed te volgen is.


Na een Yoga-les kun je verwachten dat je je energieker, positiever en minder gestrest voelt.​

 

Wil je meer weten over de verschillende Yoga stijlen? ​

bottom of page