top of page
Wat anderen zeggen 1350x450.png

Wat anderen zeggen...

“Ik heb ervaren dat ik écht letterlijk even helemaal los kom van 'alles'. Het gevoel van zweven in niets anders dan warmte, klanken en kleuren. Helemaal uit mijn hoofd en alleen dat heerlijke gevoel van meegedragen worden op de klanken die soms naar de achtergrond verdwijnen waardoor er alleen nog maar 'niets' is terwijl ik me daar wel bewust van ben en er dus ook intens van kan genieten. 

Na afloop helemaal zen nog even met een kopje thee weer landen op aarde. Het gevoel van dankbaarheid voor het simpelweg 'zijn' en de rust die het me brengt blijven nog dagen bij me. Ik zou het vaker moeten doen.”

-Wilma

“Mor creëert een fijne plek met mooie mensen. Elke keer ging ik weer met een warm gevoel en geopend hart naar buiten. Evenementen, breathwork sessies, Acces Bars, ik heb er al veel gedaan. Alles mag, niets moet. De communicatie is altijd helder en persoonlijk. Samen ervaren en ook als individu groeien, die combinatie maakt elk bezoek weer bijzonder. Mor staat open voor vragen en opmerkingen en zorgt altijd voor een zeer hartelijk welkom. Ik ben benieuwd wat er op het volgende programma staat!”

-Andrea

“Ik ben nu een paar keer naar een evenement bij Mor geweest, hoop dit nog veel vaker te doen. Sound healing en een  Cacao ritueel met een Sjamaan. Beide keren was de sfeer heel liefdevol en ontspannen, heerlijk om tot je zelf te komen en spiritueel op te laden in een sfeervolle en veilige omgeving gecreëerd door lieve Mor.”

-Margreet

“De yoga nidra lessen die ik heb gevolg zijn bijzonder ontspannend.
Mor is een hele warme persoonlijkheid die je welkom heet en je gelijk helemaal op je gemak stelt.
De geleide meditatie en daarna de klankschalen zorgen voor totale ontspanning en heel een fijn begin van de zondagmorgen.
Kan het aan iedereen aanbevelen.”
-Karin

“ In augustus voor de allereerste keer een klankschalensessie mogen ervaren.

Dit heeft heel wat losgemaakt. Ik begon spontaan te huilen. Wilde dit eerst inhouden maar Mor had het al gezien, gaf me een tissue en een kus op mijn voorhoofd. Na de sessie toen iedereen even in zichzelf en het rustmoment lag, kwamen de tranen pas echt en kon ik niet meer stoppen. Mor ging achter mij zitten en heeft me heen en weer gewiegd tot ik weer rustig was. Zo’n bijzondere mooie en warme  ervaring. Ik kreeg het gevoel dat ik er mocht zijn.  Het heeft me een heerlijke rust bezorgd. Ik wil hier graag nog een keer deel van uitmaken.”

-Sandy

“ Zomer 2019 maakte ik op het stadsstrand van Vlaardingen, kennis met yoga gegeven door Mor. Wat een kado! Inmiddels, buiten de wekelijkse yogales bij Mor in House of Maan, nog meer mooie ervaringen bij haar opgedaan; Cacao ceremonie door Jennifer Ann, Access Bars, Restorative Yoga en Aroma Sound Therapy. Ik kijk uit naar wat er nog meer komen gaat!”

-Ingrid

“ House of Maan is gevestigd op een gave locatie en Mor is een fijne persoonlijkheid. Ik heb meerdere workshops gevolgd en kom altijd opgeladen weer bij haar vandaan. Mor geeft je het gevoel of niets teveel gevraagd is. Zo kan ik vaak last-minute aanschuiven voor een workshop of random een yoga-les meedoen. Qua benodigdheden en spullen is er een breed aanbod. Yoga nidra wordt op comfortabele matrasjes gegeven en verder zijn alle attributen aanwezig om een yoga sessie of workshop zo aangenaam mogelijk te maken. Kortom: een aanrader!”

-Kelly

“ Ik heb de ‘yoganidra met soundhealing’ meegemaakt. Voor mij een heerlijk ontspannen workshop waarin ik me over kon geven aan de begeleidende stem van Mor en de klankhealing erna. Ik kon steeds verder ontspannen. Een moment van rust en weer opladen. Wat mij betreft een aanrader en ik ga zeker nog een keer deelnemen.

Verder vind ik de ruimte van House of Maan heel fijn. Het voelt licht, energetisch schoon en liefdevol.

Dank je wel Mor!”
-Marjolein 

bottom of page