top of page

Reviews

Wil jij weten wat leerlingen zeggen over de lessen en events van Mor Elmora? En wil je weten hoe zij de yogalessen, meditaties of andere sessie hebben ervaren? Lees dan de onderstaande reviews. 

mor elmora review2_edited.jpg

Lucinda

Een les, evenement of workshop met Mor is een hele fijne en mooie ervaring! Mor is een hele lieve, zachte en enthousiaste vrouw met echt heel veel ervaring. Bij Mor krijgt iedereen een warm welkom en zorgt ze ervoor dat iedereen op zijn gemak is. Mor heeft een hele mooie en rustige stem die je begeleid door de les heen. Na een yoga les van Mor voel je je erg relaxed en prettig. Mor heeft een mooie en fijne ruimte, aan alles is gedacht heerlijk kussentjes, dekentjes, etc. Wat een super mooie en fijne ervaring is een les van Mor. Een les, evenement of een workshop van Mor in echt een aanrader!

Marouschka

In november ben ik mee geweest op retraite weekend. Wat een enorme waardevolle, leerzame ervaring. De yogalessen, klankreizen, en adem oefeningen hebben mij meer met mijzelf in contact gebracht.

Het retraite vond plaatst in een voormalig meisjesinternaat 'de Elegast'. Een prachtig oud klooster in een bosrijke omgeving waar we ook een heerlijke wandeling hebben gemaakt.

Voor mij was dit weekend een geheel nieuwe ervaring. Maar wat heb ik genoten. Dit weekend ben ik mijzelf tegen gekomen, ik, alleen met mijn gevoelens en gedachtes. Een weekend met nieuwe inzichten, nieuwe energie, hoop en kracht! Er is plek en ruimte gecreërd voor verandering en groei. Intens dankbaar voor Elmora in mijn leven. Wat een wijze, lieve, warme, zorgzame vrouw is dit. Zij leert mij met beide benen op de grond te blijven staan en de juiste keuzes te maken. Ze is er altijd!

mor elmora  review1.jpg
Sandy review 3.1.jpg

Sandy

In augustus 2019 heb ik voor de allereerste keer een klankschalensessie mogen ervaren.
Dit heeft heel wat losgemaakt. Ik begon spontaan te huilen. Wilde dit eerst inhouden maar Mor had het al gezien, gaf me een tissue en een kus op mijn voorhoofd. Na de sessie toen iedereen even in zichzelf en het rustmoment lag, kwamen de tranen pas echt en kon ik niet meer stoppen. Mor ging achter mij zitten en heeft me heen en weer gewiegd tot ik weer rustig was. Zo’n bijzondere mooie en warme  ervaring. Ik kreeg het gevoel dat ik er mocht zijn.  Het heeft me een heerlijke rust bezorgd. Ik wil hier graag nog een keer deel van uitmaken.

Truus

Ik heb al verschillende workshops, klankschaken, acces bars, yoga en zang lessen bij jou gedaan. Ik ervaar dit allemaal als heel inspirerend en heel fijn,  het voelt voor mij als een warme deken om je heen!


Hoop nog vaak bij je te komen!

foto afrika.JPG

Martina

Ik heb deze prachtige, warme en liefdevolle Mor leren kennen in een prachtig kerkje in Vlaardingen waar zij een klankschaalsessie en meditatie gaf. Een totaal nieuwe ervaring voor mij maar wat een liefdevolle ervaring en belevenis was dat!

 

Haar unieke persoonlijkheid maakt ook dat zij unieke evenementen organiseert waar onbevooroordeeldheid, ruimte gevend voor eigen ( spirituele) ontwikkeling centraal staan en dit  gehuld in een warme deken.

Het onvergetelijke retraite weekend recent in november in een klooster in het prachtige Berg & Dal is daar ook zo'n mooi voorbeeld van, wat een prachtige groep mensen met deskundige begeleiding van Mor in haar sessies aan ons.

 

Wat Mor met mij doet is nieuwsgierig blijven naar verdere ( spirituele) ontwikkeling, hoe mooi is dat, geheel op eigen tempo maar wel met de laagdrempeligheid die zij geeft in het adviseren en bijstaan in die ontwikkeling.

Bij Mor mag en kan je veilig gaan ervaren!

Karin

De yoga nidra lessen die ik heb gevolg zijn bijzonder ontspannend.
Mor is een hele warme persoonlijkheid die je welkom heet en je gelijk helemaal op je gemak stelt.
De geleide meditatie en daarna de klankschalen zorgen voor totale ontspanning en heel een fijn begin van de zondagmorgen.
Kan het aan iedereen aanbevelen.

bottom of page