top of page
breath cacao 1350x600 (2).png

ADEM & CACAO

Ademwerk met Cacao Activatie

 

Ben je klaar om de kracht van Cacao en Breathwork te ervaren voor meer inzicht, rust en flow in je leven?

Cacao wordt al eeuwenlang gebruikt als een "plant-medicijn" vanwege haar hart-openende eigenschappen en vele gezondheidsvoordelen. Wanneer het bewust wordt verbouwd en geconsumeerd, heeft het een trillings-kwaliteit die ons opent voor een hoger niveau van healing.

In haar pure en onbewerkte vorm, wordt cacao  beschouwd als een superfood. Ze bevat veel antioxidanten en mineralen (o.a. magnesium, ijzer, chroom) en helpt het lichaam hogere niveaus van zogenaamde 'gelukzaligheidschemicaliën' te produceren zoals serotonine en anandamide.  Het is een niet-psychoactieve plant die door bijna iedereen kan worden geconsumeerd*.

 

Cacao doorbreekt de mentale rommel, verbetert de focus en concentratie terwijl je je hart kunt horen, waardoor zelfexpressie, creativiteit en verbinding gemakkelijker en leuker worden.

De cacao die voor deze bijeenkomsten wordt gebruikt, is van ceremoniële kwaliteit, rauw, biologisch en veganistisch. De cacao afkomstig van inheemse gemeenschappen in Zuid-Amerika. De cacaodrank die we nuttigen is met liefde bereid.

Iets over Ademwerk

Ademwerk is als het ware een actieve vorm van meditatie, het heeft een helend effect op lichaam en (denk)geest. Onderbewust ‘materiaal’ zoals vergeten en/of begraven emoties, patronen en energetische blokkades worden losmaakt uit ons systeem. Oude energie die je niet (meer) dient, komt vrij en wordt opgeruimd. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe levensenergie, vreugde, vrede, en inspiratie.

We zullen Bewust Verbonden Ademwerk inzetten, wat een eenvoudig te leren adempatroon is. Deze ademtechniek heeft een zachtaardig doch krachtig en transformerend effect. Deze vorm wordt ook wel Transformational Breathwork genoemd.

Cacao en Ademwerk creëren samen een geheel nieuw niveau van helderheid. Hun collectieve kracht doet onze innerlijke staat van zijn veranderen. De Spirit van de Cacao nodigt ons uit om naar ons hart te luisteren, en Breathwork zuivert lichaam, hart en geest.

 

Breathwork & Cacao is een kans om uit het hoofd en in het hart te komen.

Het kan je helpen bij:

Stress, angst, verdriet, woede, depressie

Chronische ziekte

Pijn verminderen

Complexe emoties verwerken

Toegang tot zelfliefde

De geest zuiveren

Ziekte en herstel

Ontspanning

Genezing van oud zeer

Energieniveaus in evenwicht brengen

Angst loslaten

Duidelijkere communicatie

Toegang tot meer vreugde, vrede, geluk

 

*Contra indicaties

Zwangerschap, cardiovasculaire problemen, epilepsie, iedereen die zware medicijnen gebruikt, recente operaties. Uiteraard kunnen we een alternatief in een veilige light-variant aanbieden.

 

Elmora biedt verschillende sessies aan, zowel 1 op 1 als in groepsverband. 

Indien je meer wilt weten stuur dan een e-mail met daarin je vragen.

Zie de agenda voor alle komende events.

bottom of page