top of page
Healing - website 1350x600.png

Healing

Energetische Healing & Cleansing

Opschonen en opladen, dat is wat het is.

Zie het maar al een warm bad, waarna je meer ontspannen en schoon bent. 

Een energetische healing en cleansing is een methode om je energie-lichaam te reinigen en herstellen. Niks geks aan, het is immers een gebruik dat onze voorouders aan ons hebben doorgegeven. In ons hedendaagse bestaan zijn we het soms vergeten. We bezitten allemaal een groot zelfherstelend vermogen dat middels healing-technieken 'aangeslingerd' kan worden.

Hoe ik dat doe? Het is een gave, een aangeboren talent. De één sleutelt moeiteloos een auto inelkaar, de ander creëert de mooiste schilderijen. Ik voel met mijn energie-lichaam, zo ontvang ik informatie. Mijn handen scannen en zenden. Ik scan naar waar er een cleansing en/of healing gegeven mag worden. De universele levensenergie die naar je wordt gestuurd, zal gaan naar de plaats(en) waar het ontvangen wil worden. De (brok)stukken die je niet meer nodig hebt worden verwijderd, en herstellende energie mag en kan weer doorstromen. De werking is fysiek, mentaal/emotioneel en energetisch. 

Tijdens een sessie of behandeling lig je op een massagetafel. Soms zit je, en meestal lig je op je rug en/of buik. Geen één behandeling is hetzelfde, ik kan dus niet vooraf zeggen hoe de sessie precies zal verlopen. 

Vaak maak ik gebruik (half)edelstenen, de stenen werken ondersteunend in jouw proces. Het ook zou zomaar kunnen dat er een steen wordt meegegeven aan het eind van de sessie. 

De kennis en kunde waar over ik beschik is niet alleen een aangeboren gave. Ik heb diverse energie-praktijken  bestuurdeerd: Chakra healing & reading, Energetische drukpunt massage, Meridiaan massage, Touch for health, Reiki 1, 2 & 3, Pranic Healing 1, 2 & 3.  In mijn beleving is geleerde en bestuurdeerde kennis pas waardevol wanneer je weet wat bij jou past en weet hoe je dit kunt toepassen. "Experience and experiences makes the difference!"

Een sessie duurt ca. 90 minuten.

Investering: € 120,-

bottom of page