top of page

zo 19 jul

|

House of Maan

Een klank-droom onder de Nieuwe Maan

Reizen door de oneindigheid, zweven op klank en opgetild worden door de stilte.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Een klank-droom onder de Nieuwe Maan
Een klank-droom onder de Nieuwe Maan

Tijd en locatie

19 jul 2020, 20:00 – 21:15

House of Maan, Schiedamseweg 61, 3134 BB Vlaardingen, Nederland

Over het evenement

De nieuwe maan, de lege maan. Ze biedt een oneindige ruimte, een vruchtbare leegte die opgevuld kan worden met een intentie, een (ziels) wens of verlangen. De energie van de nieuwe maan kan ingezet worden voor nieuwe energie en nieuwe inspiratie.

Therapeutische klanken, helend en verzachtend... Een klanktherapie-sessie met Mor Elmora is een intuïtieve, hart-openende ervaring die kan worden ingezet als een hulpmiddel bij het manifesteren en ontspannen van onze lichamen (het fysieke, mentale en energetische lichaam), wanneer deze worden geraakt door de vibraties van de klanken.

Mor werkt o.a. met gongs, kristallen-en Oosterse klankschalen die de chakra's balanceren. Elke klank heeft een unieke vibratie en brengt ons unieke ervaring. Je wordt uitgenodigd om je te laten onderdompelen in een bad van klank-magie, en je mee te laten meevoeren op de stroming van de fluisteringen van jouw ziel.

Deze sessie betreft een kleine groep

Investering: * € 20,- pp * * Indien factuur € 20,- excl. 21% btw Na betaling is jouw deelname definitief. Annuleringen korter dan 24 uur worden in rekening gebracht. Wel kan jouw ticket  in overleg worden doorgegeven aan een ander. - - - Uiteraard hanteren wij COVID-19 maatregelen.

Omdat we iedereen graag gezond willen houden vragen wij je de onderstaande voorzorgsmaatregelen, om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, te volgen. De richtlijnen van het RIVM zijn hierbij ten alle tijden leidend. * Houd 1,5 meter afstand van elkaar * Was regelmatig je handen. * Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog * Neus snuiten in een papieren zakdoekje * Schud geen handen

Stel jezelf de volgende vragen. Indien het antwoord op één van deze vragen 'ja’ is, stel je deelname dan uit. Oftewel blijf thuis!! * Ben je besmet met het Corona virus, of denk je besmet te zijn?    * Heb je huisgenoten of gezinsleden die besmet zijn met het Corona virus? * Ben je korter dan 2 weken gelden genezen van het Corona virus? * Heb je één of meerdere van de volgende symptomen:   verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts  (meer dan   38 graden) * Heb je huisgenoten of gezinsleden met deze symptomen? * Ben je in thuisisolatie?

Als het antwoord op deze vragen ‘nee’ is, verwelkomen we je graag. Bij twijfel blijf je thuis. Als de docent/therapeut/coach twijfelt, wordt je deelname ontzegd. De beoordeling van de 'organisator' is hierin leidend.

Materiaal: * Zorg zelf voor eigen materiaal zoals yogamat, kussen, deken(s) en warme kleding als het nodig is. * Leg je benodigdheden zoveel mogelijk naast je.   * Yin yogalessen, Yoga Nidra en Yoga & Meditatie lessen: neem een (extra) deken en kussen (b.v. meditatiekussen of ander       kussen, bolster of een grote badhanddoek dat als kussen te vouwen is) mee.

Meld je altijd aan!

Kom liever niet met het o.v. naar de les, maar te voet, fiets, of auto. Kom niet te vroeg naar de les; maximaal 15 voor aanvang.

* Er is een plaatsaanduiding voor je mat. * Volg de instructies van de docent op en neem plaats op je mat * Laat jassen en tassen zoveel mogelijk thuis of in de auto.    * Er worden geen adjustments gegeven door de docent  (geen fysiek contact).

Neem je eigen materiaal mee. Kom ook met materiaal wat schoon is. Het is niet toegestaan om materiaal te delen/uit te lenen Maak van deze regels jouw regels en blijf op je mat en LET IT GO!! En als het nodig is herinneren we elkaar aan 'onze' regels ;-)

We wensen je een fijne klank-ervaring! Namasté,  

Deel dit evenement

bottom of page