top of page

za 22 jun

|

Vlaardingen

Ervaar de Magie van de Latifa Meditatie met Sound Healing bij Volle Maan

Voel van binnen naar buiten en maak bedding voor je ziel.

Ervaar de Magie van de Latifa Meditatie met Sound Healing bij Volle Maan
Ervaar de Magie van de Latifa Meditatie met Sound Healing bij Volle Maan

Tijd en locatie

22 jun 2024, 19:30

Vlaardingen, Schiedamseweg 61, 3134 BB Vlaardingen, Netherlands

Guests

Over het evenement

Stap binnen in een wereld van diepe ontspanning en verrijking tijdens deze bijzondere Latifa meditatie met sound healing bij volle maan.

Wat is Latifa meditatie? 

Latifa is een oude Soefi-meditatietechniek die gericht is op het activeren van de subtiele energiecentra van het lichaam, bekend als de zeven lagen van het Zelf. Deze diepgaande meditatie helpt je om in contact te komen met je innerlijke kracht, vrede en wijsheid, en om je bewustzijn te verruimen naar hogere niveaus van begrip en acceptatie. Deze meditatie wordt zittend of liggend uitgevoerd, dit is geheel aan jou :)

Wat is sound healing? 

Sound healing is een helende praktijk die gebruik maakt van geluidsgolven om harmonie en balans te bevorderen in lichaam, geest en ziel. 

Elmora, is een bekwaam en zeer ervaren Sound Healer die de krachtige trillingen van gongs, kristallen en Oosterse klankschalen en een tal andere bijzondere instrumenten gebruikt om de energiecentra (chakra's) te balanceren en diepe ontspanning te bevorderen. Elke klank brengt een unieke ervaring teweeg en nodigt je uit om jezelf te laten onderdompelen in een bad van klank-magie, waarbij je wordt meegevoerd op de stroming van de fluisteringen van jouw hart en ziel.

Wat zijn de voordelen? 

Latifa meditatie en sound healing kunnen een breed scala aan voordelen bieden, waaronder stressvermindering, emotionele heling, spirituele groei, verhoogde energie en vitaliteit, verbeterde slaapkwaliteit, en diepe ontspanning voor lichaam, geest en ziel.

Wat mee te nemen:

  • Een deken om jezelf warm te houden.
  • Eventueel een slaapmasker.
  • Extra warme sokken voor de koudvoetige mens ;) 

(Matrasjes zijn aanwezig op de locatie.)

House of Maan verwelkomt je met open armen en biedt een serene oase van rust waar je je direct thuis zult voelen. Na de meditatie met klank magie wordt de avond in stilte afgesloten met een kopje thee en iets lekkers, zodat je in alle rust kunt landen in het hier en nu.

Dit event is geschikt voor iedereen die op zoek is naar stressvermindering, spirituele groei, emotionele/fysieke/mentale wellness. En ook zeker voor iedereen die wil genieten van moment van diepe ontspanning voor Body, Mind & Soul.

We wensen je alvast een fijne ervaring!

Tot snel, Namasté

Datum: 22 juni 2024

Inloop: 19:15 uur

Aaanvang: 19:30 uur

Leeftijd: vanaf 18 jaar

Prijs: € 35,-

Ticket voorwaarden staan op onze website vermeld; zie contact.

Tickets

  • Full-Moon-Latifa-Cacao-Sound

    € 35,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page