top of page

zo 21 jan

|

Bussum

Ervaar de Magie van Innerlijke Transformatie met Kundalini Awakening!

The Joy Of Being Alive!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ervaar de Magie van Innerlijke Transformatie met Kundalini Awakening!
Ervaar de Magie van Innerlijke Transformatie met Kundalini Awakening!

Tijd en locatie

21 jan 2024, 15:00

Bussum, Huizerweg 54, 1402 AD Bussum, Nederland

Guests

Over het evenement

De stralende kracht van Kundalini-energie wacht op jou!

Dit is een uitnodiging voor een UNIEKE ervaring tijdens een bijzondere Kundalini-energy Activation ceremonie.

Kundalini-energy Activation is een mix van energiewerk en sjamanistisch reizen. Liggend op een je yogamat hoor je muziek en klank door de ruimte echoën en opent zich een veld van cosmische energie. Deze activatie kan het begin zijn van een prachtige reis van groei, verandering, genezing en het verkennen van het onbekende. Bereid je voor op een diepgaande onderdompeling in helende energie die je leven zal transformeren – Een goed begin om 2024 mee te starten, denken wij zo.

Dit evenement is voor iedereen die beseft dat af en toe tijd nemen voor zelfzorg essentieel is. Het is voor degenen die van unieke ervaringen houden, nieuwsgierig zijn naar wat het leven te bieden heeft, en graag investeren in spirituele en persoonlijke groei.

Kundalini-energie is de vitale levenskracht die in ons allen sluimert, een ingedommelde levensenergie aan de basis van je ruggengraat. Deze ceremonie zal jouw Kundalini-energie ontwaken en door de energiecentra (chakrasysteem) van je lichaam laten stromen.

Kundalini-energy Activation biedt een breed scala aan voordelen, zoals mentale helderheid, innerlijke rust, stressvermindering, emotionele bevrijding, verhoogde energie en vitaliteit, en nog veel meer.

In deze 'heartfelt experience' laat je los wat jou niet meer dient en ontvang je wat jou dient; dat wat jij nodig hebt. Niets kan worden geforceerd; de energie zal zich op een natuurlijke manier openen, perfect afgestemd op jouw Body, Mind & Spirit.

Kundalini-energy Activation

Datum: 21 januari 2024

Inloop: 14:30 uur

Aanvang: 15:00 uur

Locatie: Heart to Heart Centrum

Adres: Huizerweg 54, Bussum

Leeftijd: vanaf 18 jaar

Speciale Prijs: €50,- (Normaal €69,-)

Elmora is ervaren facilitator en energiewerker, zij faciliteert deze ceremonie met hart en ziel. Op authentieke wijze leidt zij dit samenzijn; toegankelijk, hartelijk en down-to-earth. Haar liefde en passie voor deze modaliteit is zichtbaar en vooral heel voelbaar!

Bij deze Kundalini-energy Activation mag extra lang baden in de helende energie. Dit is een bijzondere belevenis op een hemelse plek, je mag dan ook een UNIEKE ervaring verwachten! Je kunt het niet goed doen en je kunt het niet fout doen. Het enige wat je hoeft te doen is zo min mogelijk.

Dit event is er voor iedereen, voorkennis of ervaring is geheel niet van belang.

Nog een paar praktische zaken:

Het is prettig om makkelijk zittende kleding te dragen.

Neem zelf 1 of 2 dekentjes mee. In ontspanning daalt je lichaamstemperatuur, houd hier zeker rekening mee en zorg dat je het comfortabel warm houdt :)

De activatie duurt, los van de intro en outro, ruim anderhalf uur. Een hele volle maag en/of een volle blaas kan heel afleidend zijn voor je, daarom raden we je aan om je voedsel en vochtinname te beperken 1 á 2 uur voor de sessie. En blijf s.v.p. alcoholvrij op de dag zelf ;)

#KundaliniEnergyActivation #Kundalini #KAP #LEAP #Healing #Energy #Activation #Awakening

*Tijdens bijeenkomsten wordt er soms beeldmateriaal gemaakt t.b.v. promotie van Elmora's werk.

*Ticketvoorwaarden: www.morelmora.com/algemene-voorwaarden (non-refundable)

Tickets

  • Kundalini Activation 21-01-24

    special price € 3,- service costs included

    € 50,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page