top of page

do 28 dec

|

Amsterdam

Kundalini Awakening XL-ceremony - Ontwaak je levens-energie!

Aanmelden via: www.kundalini-awakening.nl

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kundalini Awakening XL-ceremony - Ontwaak je levens-energie!
Kundalini Awakening XL-ceremony - Ontwaak je levens-energie!

Tijd en locatie

28 dec 2023, 19:30

Amsterdam, Vondelstraat 120, 1054 GS Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Ben je klaar voor een transformatieve reis naar je innerlijke zelf? Maak je klaar om de kracht van Kundalini te ervaren, begeleid door ervaren facilitators  Elmora en Marnix die deze bijzondere ceremonie met ongekende passie delen.

In de prachtige Vondelkerk in Amsterdam wacht je een bijzonder event: een onderdompeling in de helende energie die stroomt tijdens de Kundalini Awakening ceremonie bij Volle Maan!!

Kundalini Awakening is een modaliteit die Sjamanistisch Reizen en Energiewerk combineert. Tijdens een sessie maken de facilitators gebruik van muziek, klank en stem, en wordt je meegenomen op een betoverende reis waarbij jouw Kundalini-energie ontwaakt en haar zelfhelend vermogen wordt geactiveerd.

Je kunt het niet goed doen en je kunt het niet fout doen - Het enige wat je moet doen is zo min mogelijk!

Wat is Kundalini?

Kundalini is een vitale levenskracht die in ons allen sluimert, een ‘slapende energie' aan de basis van de wervelkolom. Door middel van Kundalini Awakening kan de energie ‘wakker worden’ en zo weer vrij stromen door de energiecentra van het lichaam, bekend als chakra's.

Waarom activeren?

Het activeren van de Kundalini-energie opent de deuren naar een hoger bewustzijn en een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Het is een kans om je innerlijke potentieel te ontketenen, een transformatieve reis te beginnen en je leven met meer gemak te ervaren en beleven.

Waarom deelnemen?

Body: Kundalini Awakening helpt bij het verminderen van stress, het versterken van het immuunsysteem en het verbeteren van de algehele gezondheid.

Mind: Het kan leiden tot verhoogde mentale helderheid, creativiteit en verbeterde focus, waardoor je emotionele stabiliteit en veerkracht ontwikkelt.

Spirit: Door Kundalini te laten stromen, kun je diepere spirituele inzichten krijgen, je intuïtie vergroten en een gevoel van eenheid en verbondenheid ervaren.

De flow van Kundalini brengt altijd is wat jou dient. En voorkennis, beoefening of ervaring is geheel onnodig. Deze beleving is er voor iedereen.

Hoe ziet een Kundalini Awakening ceremonie eruit?

Vooraf vertellen wij jou over Kundalini en wat je kunt verwachten tijdens de sessie.

Daarna ga liggen op je yogamatje en hoef je helemaal niets meer te doen!

Na de sessie sluiten we af met een kopje thee en iets lekkers. Hier bieden we ruimte om je ervaring te delen en vragen te stellen.

Kom en deel deze unieke ervaring met ons in de prachtige Vondelkerk.

- 🗓️ Datum: 28 December 2023

- 🕔 Inloop: 19:00 uur

- 🚀 Aanvang: 19:30 uur

- 🌌 Afsluiting: 22:00 uur

- 💰 Speciale Prijs: €50,- (normaal €69,- !!) 

- 👥 Leeftijd: v.a. 18 jaar

- 📍 Locatie: Vondelkerk, Amsterdam

Mis deze kans niet om de kracht van Kundalini te ervaren en een diepgaande transformatie te ondergaan. Meld je vandaag nog aan en begin je reis naar innerlijke harmonie en welzijn.

We kijken ernaar uit om deze avond met jou te delen!

Aanmelden en meer informatie op: https://www.kundalini-awakening.nl

#Healing #KundaliniAwakening #InnerlijkeGroei #Transformatie #Vondelkerk #SpiritueleReis #Amsterdam #KAP #Innerdance #Meditatie #SpiritueleGroei #Zelfontwikkeling

Deel dit evenement

bottom of page