top of page

zo 14 jan

|

Vlaardingen

Kundalini Awkening XL-ceremony

Beleef de Kracht van Kundalini Awakening a Body, Mind & Soul Experience!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kundalini Awkening XL-ceremony
Kundalini Awkening XL-ceremony

Tijd en locatie

14 jan 2024, 19:00

Vlaardingen, Schiedamseweg 61, 3134 BB Vlaardingen, Nederland

Guests

Over het evenement

Heb je ooit het verlangen gevoeld om diep in jezelf te duiken, je ware potentieel te ontdekken en jezelf te bevrijden van alles wat je tegenhoudt? 

Als het antwoord 'ja' is, dan hebben we iets speciaals voor jou - een uitnodiging om deel te nemen aan een buitengewone Kundalini Awakening-sessie!

Stel je voor... Je bevindt je in een veilige ruimte, samen met gelijkgestemde zielen. Je sluit je ogen, haalt diep adem en voelt de energie borrelen in elke cel van je lichaam. Terwijl de krachtige facilitators je begeleiden, voel je de sluimerende Kundalini-energie ontwaken en door je heen stromen, als een vulkaan die tot leven komt.

Dit is geen zweverig gedoe, maar een down-to-earth ervaring die je met beide voeten op de grond houdt. Het is een uitnodiging om jezelf volledig te omarmen, met al je prachtige imperfecties en schitterende potentieel. Het is een kans om de diepte in te gaan, patronen te doorbreken en te ontdekken wat er werkelijk in je leeft.

Elmora en Marnix zijn ervaren facilitators, zij zullen met passie en toewijding deze reis met jou begeleiden. Ze kennen de wegen naar transformatie als geen ander en zullen je ondersteunen terwijl jij jezelf opent voor de (nog) onbekende niveaus van jouw innerlijke wereld. Met zorgvuldig gekozen klanken en krachtige activaties, zullen ze je helpen om blokkades te doorbreken en je ware zelf te laten stralen.

Maar weet je wat het meest verleidelijke aspect is? Dat jij helemaal niks hoeft te doen, behalve onstannen liggen 

 Kundalini Awakening is een transformerend proces dat beschikbaar is voor iedereen die er klaar voor is om de poorten van groei te openen.

Dus, als je voelt dat er een verlangen in je brandt om dieper te gaan, om jezelf te bevrijden en je volledige potentieel te omarmen, dan is dit jouw uitnodiging. Dit is jouw moment om jezelf toe te staan te groeien, te stralen en te evolueren naar de beste versie van jezelf.

Meld je aan via de website van www.kundalini-awakening.nl

Datum: 14 januari Tijd: 18:45 uur inloop – 19:00 uur aanvang Locatie: House of Maan Adres: Schiedamseweg 61, Vlaardingen

Stap in de kracht van de Kundalini Awakening bijeenkomst en ontdek wat er mogelijk is wanneer je jezelf volledig omarmt en je hart openstelt voor groei. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

Wat een Kundalini Awakening-sessie jou kan brengen:

Meer mentale helderheid en focus Gevoelens van diepe kalmte en innerlijke rust Bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam Emotionele bevrijding en het overwinnen van traumatische ervaringen en blokkades Angst/paniekstoornissen verminderen en verdwijnen Toename van de algehele energie en vitaliteit Verruiming van het bewustzijn van lichaam, geest en ziel Begrijpen en loslaten van beperkende overtuigingen en negatieve gedachten. Het afpellen van de lagen van geconditioneerde mentale, emotionele, sociale en culturele beperkingen Meer zelfvertrouwen, veerkracht en authenticiteit Sterker verbonden met je intuïtie, meer in afstemming komen met je ware zelf en je zielsmissie Verbeterde creativiteit en productiviteit Verschuiving naar een bewuster leven op alle holistische lagen Meer spiritueel ontwaakt, en de ervaring van non-duaal bewustzijn Toegang krijgen tot trillingen met een hogere frequentie, staten van diepe gelukzaligheid, harmonie, vreugde en dankbaarheid

Meld je aan via de website van www.kundalini-awakening.nl

Heb je een vraag? Dan beantwoorden wij deze graag voor jou!

info: www.morelmora.com

Deel dit evenement

bottom of page