top of page

zo 03 mrt

|

Schipluiden

Kundalini-energy Activation - Ochtend Ceremonie - in de Magische Kerk van Op Hodenpijl (Z-H)

De Stralende Kracht van Kundalini-energie wacht op jou!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kundalini-energy Activation - Ochtend Ceremonie - in de Magische Kerk van Op Hodenpijl (Z-H)
Kundalini-energy Activation - Ochtend Ceremonie - in de Magische Kerk van Op Hodenpijl (Z-H)

Tijd en locatie

03 mrt 2024, 10:30 – 13:30

Schipluiden, Rijksstraatweg 20/22, 2636 AX Schipluiden, Nederland

Over het evenement

De stralende kracht van Kundalini-energie wacht op jou!

Dit is een uitnodiging voor een UNIEKE ervaring tijdens een speciale Kundalini-energy Activation XL-ceremonie.

Kundalini-energy Activation is een mix van energiewerk en sjamanistisch reizen. Liggend op een je yogamat hoor je muziek en klank door de ruimte echoën en opent zich een veld van cosmische energie. De activatie kan het begin zijn van een prachtige reis van groei, verandering, genezing en het verkennen van het onbekende. Bereid je voor op een diepgaande onderdompeling in helende energie die je leven zal transformeren – Een goed begin om 2024 mee te starten, denken wij zo.   Dit evenement is voor iedereen die beseft dat af en toe tijd nemen voor zelfzorg essentieel is. Het is voor degenen die van unieke ervaringen houden, nieuwsgierig zijn naar wat het leven te bieden heeft, en graag investeren in spirituele en persoonlijke groei.

Kundalini-energie is de vitale levenskracht die in ons allen sluimert, een ingedommelde levensenergie aan de basis van je ruggengraat. Deze ceremonie zal jouw Kundalini-energie ontwaken en door de energiecentra (chakrasysteem) van je lichaam laten stromen.

Kundalini-energy Activation biedt een breed scala aan voordelen, zoals mentale helderheid, innerlijke rust, stressvermindering, emotionele bevrijding, verhoogde energie en vitaliteit, en nog veel meer.   In deze 'heartfelt experience' laat je los wat jou niet meer dient en ontvang je wat jou dient; dat wat jij nodig hebt. Niets kan worden geforceerd; de energie zal zich op een natuurlijke manier openen, perfect afgestemd op jouw Body, Mind & Spirit.

Inloop: 10:00 uur

Aanvang: 13:30 uur

Locatie: Op Hodenpijl

Adres: Rijksstraatweg 20/22 te Schipluiden

Leeftijd: vanaf 18 jaar

Prijs: €69,-

Reserveren via Op Hodenpijl 

Link: https://ophodenpijl.nl/evenement/kundalini-maart2024/?occurrence=2024-03-03&time=1709461800

Elmora is ervaren facilitator en energiewerker, zij faciliteert deze ceremonie met hart en ziel. Op authentieke wijze leidt zij dit samenzijn; toegankelijk, hartelijk en down-to-earth. Haar liefde en passie voor deze modaliteit is zichtbaar en vooral heel voelbaar!   Bij deze Kundalini-energy Activation mag extra lang baden in de helende energie. Dit is een bijzondere belevenis op een hemelse plek, je mag dan ook een UNIEKE ervaring verwachten!

 Kundalini-energy Activation - Je kunt dit niet goed doen en je kunt het niet fout doen. Het enige wat je hoeft te doen is zo min mogelijk!

Dit event is er voor iedereen, voorkennis of ervaring is geheel niet van belang.

Nog een paar praktische zaken:

Het is prettig om makkelijk zittende kleding te dragen.

Neem zelf een (yoga)mat mee om op te liggen en 1 of 2 dekentjes. In ontspanning daalt je lichaamstemperatuur, houd hier zeker rekening mee en zorg dat je het comfortabel warm houdt.

De activatie duurt, los van de intro en outro, ruim anderhalf uur. Een hele volle maag en/of een volle blaas kan heel afleidend zijn voor je, daarom raden we je aan om je voedsel en vochtinname te beperken 1 á 2 uur voor de sessie. En blijf s.v.p. alcoholvrij op de dag zelf ;)

#KundaliniEnergyActivation #Kundalini #KAP #LEAP #Healing #Energy #Activation #Awakening

*Tijdens bijeenkomsten wordt er soms beeldmateriaal gemaakt t.b.v. promotie van Elmora's werk.

*Ticketvoorwaarden: zie website www.ophodenpijl.nl

Deel dit evenement

bottom of page