top of page

vr 24 nov

|

Hippolytushoef

Recharge & Renew: Weekend Retreat met Kundalini Awakening, Sound Healing, Ademwerk en meer.

Laat jezelf opladen en vernieuwen in onze Kundalini Awakening Escape - Het perfecte uitje voor persoonlijke groei en revitalisatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Recharge & Renew: Weekend Retreat met Kundalini Awakening, Sound Healing, Ademwerk en meer.
Recharge & Renew: Weekend Retreat met Kundalini Awakening, Sound Healing, Ademwerk en meer.

Tijd en locatie

24 nov 2023, 17:00 – 26 nov 2023, 16:00

Hippolytushoef, Stroeërdijk 1, 1777 PG Hippolytushoef, Nederland

Guests

Over het evenement

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en geef jezelf de kans om te vertragen tijdens ons Luxueuze Weekend Retreat met Kundalini Awakening!

Dit is niet zomaar een retraite; dit is een kans om een nieuwe dimensie van welzijn, rust en persoonlijke groei te ontdekken. 

Een ideaal weekend als je worstelt met de lasten van een drukke baan, de uitdagingen van het ouderschap, stress ervaart in je relatie(s), een ongezonde levensstijl, of gewoonweg de behoefte hebt aan wat quality time voor jezelf, dan is dit jouw kans!

Onze Kundalini Awakening Retreat is ontworpen om los te komen en los te zijn van de dagelijkse hectiek en je te omringen met rust, ruimte en geluksmomentjes. Het is zeker geen gewone retraite; het is een unieke ervaring waarin je diepere lagen van jezelf zult verkennen, je energie zult herontdekken en innerlijke rust zult vinden.

Wat kun je verwachten?

Een Unieke Ervaring: Dit is geen doorsnee retraite. We combineren spiritualiteit en persoonlijke groei op een down-to-earth manier, zodat je deze waardevolle ervaring gemakkelijk kunt integreren in je dagelijks leven. Geen zweverig gedoe, maar concrete tools voor meer balans en zelfzorg.

Data en locatie: 

Van 24 t/m 26 november 2023 verwelkomen we je in de prachtige en luxueuze retraite-accommodatie "De Wierschuur" in Hippolytushoef, Noord-Holland.

Facilitators: 

Wij, Elmora en Marnix, zijn ervaren facilitators en hebben uitgebreide kennis en kunde in de workshops die wij met jou delen. We begeleiden je op een down-to-earth manier in de verfrissende en energieke aspecten van spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

Luxe accommodatie: 

Geniet van de comfortabele bedden met elk een eigen badkamer in De Wierschuur, zodat je in alle rust kunt ontspannen.

Gezonde maaltijden: Ook aan de fysieke innerlijke mens wordt gedacht ;) Laat je verrassen door heerlijke en gezonde maaltijden, met een vleugje magie in de keuken. Tijdens de dag kun je jezelf verwennen met drankjes en gezonde snacks.

Vrijheid en Natuur: 

Naast de workshops heb je alle vrijheid om je terug te trekken of te genieten van de prachtige omgeving van De Wierschuur. Dit weekend draait om jou!

De workshops worden rustig opgebouwd, zodat iedereen moeiteloos kan meedoen en ze eindigen altijd met een moment van totale ontspanning.

Na dit weekend zul je jezelf voelen: energiek, vrij, uitgerust, krachtig en volledig in balans. Het is tijd om voor jezelf te zorgen en de balans in je leven te herstellen.

Investeer in Jezelf:

Vanaf *€749,- kun jij al deelnemen aan dit bijzondere weekend. (Inbegrepen zijn alle workshops, overnachtingen, maaltijden, drinken en versnaperingen.)

Aanmelden doe je via www.kundalini-awakening.nl 

Neem Contact Met Ons Op: 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je vragen te beantwoorden.

E-mail: contact@kundalini-awakening.nl

E-mail: info@morelmora.com

Kies voor verandering, investeer in jezelf en geef jezelf dit waardevolle geschenk van rust, herstel en zelfontdekking. 

Dit is jouw unieke kans om Kundalini Awakening te ervaren en een nieuwe balans te vinden in je leven. 

Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt. 

Join us on this transformative journey!

Een lieve groet van ons!

Elmora & Marnix

https://www.morelmora.com/retraite-kundaliniawakening-wierschuur2311

Deel dit evenement

bottom of page