za 02 okt.

|

House of Maan

Restorative Yoga Aroma Sound Therapy

Relax & Reload! Je mag 100% ontspannen. Ondersteund met kussens, bolsters en blokken kom je volledig tot rust. Kom liggen en laat los.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Restorative Yoga Aroma Sound Therapy

Tijd en locatie

02 okt. 2021 14:30 – 17:00

House of Maan, Schiedamseweg 61, 3134 BB Vlaardingen, Nederland

Over het evenement

Heb jij ook behoefte om jezelf eens lekker te ontspannen? 

Even geen dingen aan je hoofd, geen dingen die je "moet" doen, werk, huishouden of andere verplichtingen, maar rust en vooral geen gehaast. Dan is deze XL-les jou op het lijf geschreven!

Eigenlijk mag dit uitje niet eens de naam "les" krijgen, want het gaat niet over "iets doen", integendeel het gaat over niks doen; over ont-moeten. Je mag weer voelen... jezelf weer ontspannen voelen. Hoe heerlijk klinkt dat?!!

Restorative Yoga is een yogavorm die erop gericht is het zelf-helend vermogen van het lichaam te activeren. Dit wordt geactiveerd als we ons ontspannen. Met deze yoga-vorm vragen houdingen geen inspanning, deze doe je zittend of liggend waarbij je lichaam ondersteund wordt door dekens, blokken en bolsters. 

We maken deze sessie gebruik van etherische oliën welke een verzachtend en helend effect op ons algehele zijn hebben. Body & mind kunnen zo nog makkelijker relaxen.

Sound Healing: De klanken en trillingen van bijzondere instrumenten verzachten en verstillen ons fysiek, mentaal en emotioneel en bieden ruimte voor nieuwe energie, inzichten, creativiteit en contact met jezelf.

Zonder te overdrijven is het een weldaad voor iedereen die wil ontspannen!

Restorative Yoga Aroma Sound Therapy; omdat je waarde van een fikse ontspanning kent, en omdat je graag iets extra's geeft aan je algehele gezondheid en welzijn. 

En zeker óok als je extra heling kan gebruiken voor:

- Ziekte & herstel

- Burnout

- Stress

- Blessure

- Slaapproblemen

- Creativiteit

- Emotionele ballast 

Vraag jij je af of dit ook iets voor jou is? Stuur gerust een bericht, we beantwoorden jouw vraag graag!

Deze XL-les wordt gegeven aan een kleine groep. 

Mor vindt het belangrijk om iedereen te zien en ook de ruimte te geven. 

Jouw investering in deze ontspannende XL-les is  *27,50 euro. 

We sluiten de sessie af met een kopje thee en wat lekkers.  

Als jij je hebt aangemeld ontvang je een betalingsverzoek. Indien je deze niet ontvangen hebt check dan je spam-mailbox, het kan zijn dat onze mail daarin terecht is gekomen. Voeg ons mailadres ook meteen toe, dan blijf je op de hoogte ;-) We vragen alle deelnemers de betaling direct te voldoen. Alleen wanneer er een betaling is ontvangen, is de reservering definitief. 

Indien je geen mail hebt ontvangen, check dan je spam-mailbox, het kan zijn dat onze mail daarin terecht is gekomen. Voeg ons mailadres ook meteen toe, dan blijf je op de hoogte ;-) We vragen alle deelnemers deze

Annuleringen korter dan 48 uur worden in rekening gebracht. 

Wel kan jouw ticket  in overleg worden doorgegeven aan een ander. 

Wat heb je nodig?

Een deken(tje) om over je heen te kunnen leggen. Tijdens het ontspannen daalt de lichaamstemperatuur, de deken houdt je dan aangenaam warm. Voor de koudvoetigen onder ons kan een paar warme sokken ook heel fijn zijn ;-)

Kom je met de auto? Let op; ma t/m za betaald parkeren 9:00 t/m19:00 uur, en zondag de gehele gratis parkeren.

Op de Julianasingel, en de straten daar achter (oost zijde) geldt geen betaald parkeren. Dit is slechts op enkele minuten (loop) afstand van de studio.

Jij bent héél welkom! 

 We wensen je een fijne en ontspannende ervaring! 

Namasté, 

*Prijs is exclusief btw indien factuur (b2b)

P.S.

Wil je dit met een groep vriendinnen doen? Informeer gerust naar de mogelijk heden.

Deel dit evenement