top of page

vr 19 jun

|

House of Maan

Sound Healing in een Hangmat...

Voel je veilig en geborgen als in een cocon. Zweef! ... en laat je meevoeren door de rivier van klank en ontspanning.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sound Healing in een Hangmat...
Sound Healing in een Hangmat...

Tijd en locatie

19 jun 2020, 09:30 – 20:00

House of Maan, Schiedamseweg 61, 3134 BB Vlaardingen, Nederland

Over het evenement

Sound Healing in een Hangmat

Heerlijk ontspannen liggen in een speciale hangmat waarin je kan wegkruipen alsof het een cocon is – hang en lig in jouw cocon veilig en geborgen. Deze klankbeleving is een unieke en prachtige mix van sound journey en sound healing in een hangmat. Een zintuiglijke ervaring waarin deelnemers baden in geluidstrillingen die worden geproduceerd door klankschalen, muziek, en andere sonische klankinstrumenten met een hoge vibratie. Tijdens deze sessie lig je in een hangmat terwijl de krachtige en verzachtende trillingen van drums, Tibetaanse schalen, chimes, gongs en kristallen klankschalen door jouw lichaam weerkaatsen. Om de verbinding met onze natuurlijke zijn te verbeteren, worden etherische oliemengsels in de ruimte verneveld. Na onderdompeling in dit klankbad voel je je verjongd, energiek, gebalanceerd en heerlijk ontspannen. En dit zijn slechts enkele van de vele gezondheidsvoordelen van een helende onderdompeling als deze. Suspended Sound Sessions zijn fijn voor iedereen die wil ontspannen! En zeker óok als je extra heling kan gebruiken voor:

  • Ziekte & herstel
  • Burnout
  • Stress
  • Blessure
  • Slaapproblemen
  • Creativiteit
  • Emotionele ballast

Tijdelijke prijs:

2 personen: *€ 25,- p.p. (*Indien factuur € 25,- excl. 21% btw)

1 persoon :   *€ 45,- p.p. (*Indien factuur € 45,- excl. 21% btw)  Als jij je hebt aangemeld ontvang je een betalingsverzoek. Zodra de betaling is voldaan is jouw deelname definitief. Suspended Sound Sessions kunnen op afspraak geboekt worden. Annuleringen korter dan 48 uur worden in rekening gebracht. Wel kan jouw ticket in overleg worden doorgegeven aan een ander.

Een Suspended Sound Healing duurt ca. 50 minuten en kunnen ook op andere dagen/tijden geboekt worden.

KLEDING: Draag een shirt met mouwen en een strakke legging/yogabroek die je knieën bedekt. En draag nauwsluitende kleding, die "ritsvrij" is. Wijde kleding is alles behalve comfortabel in de hangmat. Verwijder alle sieraden (piercings, horloges en haarclips omdat deze kunnen blijven haken en vast komen te zitten in de stof van de hangmat, wat ongelukken/beschadiging veroorzaakt).

Breng dekens en een klein kussen mee om het je zo comfortabel mogelijk te maken.

De sessies vinden plaats in de studio van House of Maan.

Adres: Schiedamseweg 61,  3134 BB  Vlaardingen.

Kom je met de auto? Let op; ma t/m za betaald parkeren 9:00 t/m19:00 uur, en zondag de gehele gratis parkeren. 80 mtr verderop kan je met een parkeerschijf, 2 uur gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Hofsingel ter hoogte van huisnummer 29.

- - - !! Uiteraard hanteren wij COVID-19 maatregelen. Omdat we iedereen graag gezond willen houden vragen wij je de onderstaande voorzorgsmaatregelen, om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, te volgen. De richtlijnen van het RIVM zijn ten alle tijden leidend; - Houd 1,5 meter afstand van elkaar. - Was regelmatig je handen. - Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. - Neus snuiten in een papieren zakdoekje. - Schud geen handen. Stel jezelf de volgende vragen: - Ben je besmet met het Corona virus, of denk je besmet te zijn? - Heb je huisgenoten of gezinsleden die besmet zijn met het Corona virus? - Ben je korter dan 2 weken gelden genezen van het Corona virus? - Heb je één of meerdere van de volgende symptomen:     verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (38 graden of meer) - Heb je huisgenoten of gezinsleden met deze symptomen? - Ben je in thuisisolatie? Indien het antwoord op één van deze vragen JA is, stel je deelname dan uit. Oftewel blijf thuis!! Is het antwoord op deze vragen NEE, dan verwelkomen we je graag... Bij twijfel blijf je thuis.

Deel dit evenement

bottom of page