top of page

za 17 aug

|

Constantijn Huygensstraat 1

Sounds of Silence - Klank & Verstilling

Magische droomklanken in het kleine kerkje. Laat je leiden door de fluistering van jouw ziel...

Registration is Closed
See other events
Sounds of Silence - Klank & Verstilling
Sounds of Silence - Klank & Verstilling

Tijd en locatie

17 aug 2019, 19:30 – 21:00

Constantijn Huygensstraat 1, Constantijn Huygensstraat 1, 3141 TA Maassluis, Nederland

Over het evenement

Wat is een Sound Journey?

Een klankreis of klankbad ervaring biedt de mogelijkheid om je lichaam te ontspannen, en gedachten te stillen. Je wordt uitgenodigd om zo comfortabel mogelijk te gaan liggen op een matrasje/yogamat met dekens en kussens terwijl de klanken door de ruimte zweven. De klanken schenken ons rustgevende vibraties en frequenties die samensmelten met je lichaam. Deze sessies worden vaak klankbaden genoemd, omdat je wordt ondergedompeld in klankmagie. De geluidstrillingen hebben het vermogen om je lichaam in een diepe staat van ontspanning te brengen. De meeste mensen vinden deze klankmeditaties verfrissend, verzachtend en inspirerend.

Wat het doet…

De geluidstrillingen en -frequenties die worden uitgezonden door de verschillende instrumenten creëren geluidsgolven die interageren met je hersengolven, We gaan van onze waakzame en actieve bèta-hersengolf toestand naar een alfa-staat, een kalme ontspanning, de heldere en niet-denkende staat. Of naar een theta-staat, een diepe ontspanning, meditatie en mentale beeldspraak. Sommige duiken nog dieper in de delta-staat, wat een diepe droomloze toestand is. Dit is waarom klankmeditatie zo ontspannend is voor lichaam en geest.

Elmora is Sound Therapist, Pranic Healing Therapist en allround Yoga-docent. Zij heeft haar opleidingen wereldwijd genoten, haar nieuwsgierigheid naar mens, natuur, kennis en wijsheden is volgens eigen zeggen niet te stillen.

Wil je aan dit mooie evenement deelnemen? Stuur ons dan een e-mail of tekstbericht. Je ontvangt vervolgens een betalingsverzoek waarmee je jouw deelname kan bevestigen.

E-mail: info@morelmora.com

WhatsApp/sms: 06-53919074

Datum: 17 augustus 2019

Aanvang: 19:30 uur (deur open v.a. 19:15 uur)

Locatie: Witte kerkje, Constantijn Huygensstraat 1, Maassluis

Investering: € 17,50 p.p. (gelieve deze direct te voldoen)

Neem mee wat nodig is om jou zo comfortabel mogelijk te laten 'reizen'. Een yogamat/matras, kussen(tje), deken om onder te liggen... wat dan ook ;-)

Deel dit evenement

bottom of page