top of page

za 19 jan

|

Hoflaan 39

Sounds of the Full Moon

Magische droomklanken in de kerk. Laat je leiden door de fluistering van jouw ziel...

Registration is Closed
See other events
Sounds of the Full Moon
Sounds of the Full Moon

Tijd en locatie

19 jan 2019, 20:00 – 22:00

Hoflaan 39, Hoflaan 39, 3134 AB Vlaardingen, Nederland

Over het evenement

Klank-Magie in de Kerk, een magisch lig-concert.

Een bijzondere plek, een heilige plaats, in de kerk aan de Hoflaan in Vlaardingen. Dit belooft een magisch mooie avond welke gevuld zal worden met klank en meer. Een heerlijke avond voor iedereen die wil reizen op helende klanken naar .... magie!

Tijdens een ligconcert neemt Mor Elmora je mee op reis door jouw innerlijk landschap, naar het licht in jou. Het is een hart-openende en helende ervaring. Een klankreis die je naar een diepe ontspanning leidt

Mor is soundhealer en pranic healing therapist, zij werkt met bijzondere boventoon instrumenten zoals klankschalen, gongs, wind chimes, klankstaven en nog veel meer. Alle instrumenten hebben een unieke geluidsvibratie met helende werking op lichaam, ziel en geest.

Je wordt uitgenodigd je te laten onderdompelen in een bad van klank-magie, en je mee te laten voeren op de stroming van de fluisteringen van jouw ziel.

Omdat je lichaamstemperatuur iets daalt als je in diepe ontspanning bent, is het raadzaam om je daar op te kleden/voor te bereiden.

Breng spullen mee om op te liggen; een yogamat/reismatrasje en ook dat wat het nog prettiger maakt voor jou om lekker warm en comfortabel te liggen. Bijvoorbeeld een warme deken om op en/of onder te liggen, kussen(s), oogmasker, warme sokken, wat dan ook; alles wat kan bijdragen aan een optimale ontspanning voor jou :-)

Liggen is niet verplicht, je kan ook zittend deelnemen aan deze avond.

Entree: €20,-

Deur open: 19:40 uur

We beginnen om 20:00 uur

We sluiten de avond af met thee en lekkers.

Adres: Hoflaan 39, Vlaardingen

Ingang: hoek Emmastraat

Aanmelden via:

WhatsApp: 06-53919074

E-mail: info@morelmora

Na de aanmelding ontvang je een betalingsverzoek. Zodra het verzoek volddan is, is de reservering bevestigd.

Tickets

  • Sound Journey 19/1/19

    Dit is uw persoonlijk ticket op naam. Indien u tickets voor anderen koopt laat dat ons dan weten via e-mail. info@morelmora.com

    € 20,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page