top of page

di 04 aug

|

House of Maan

Volle Maan, klank-magie & fluisteringen van de ziel.

Therapeutische klanken uit de yoga cultuur, helend en verzachtend...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Volle Maan, klank-magie & fluisteringen van de ziel.
Volle Maan, klank-magie & fluisteringen van de ziel.

Tijd en locatie

04 aug 2020, 20:00 – 05 aug 2020, 21:45

House of Maan, Schiedamseweg 61, 3134 BB Vlaardingen, Nederland

Guests

Over het evenement

Een klanktherapie-sessie met Mor Elmora is een intuïtieve, hart-openende ervaring die kan worden ingezet als een hulpmiddel bij het manifesteren en ontspannen van onze lichamen (het fysieke, mentale en energetische lichaam), wanneer deze worden geraakt door de vibraties van de klanken. 

De volheid van de maan(stand) geeft deze sessie een overvloed van zachtheid.

Mor werkt o.a. met gongs, kristallen-en Oosterse klankschalen die de chakra's balanceren. Elke klank heeft een unieke vibratie en brengt ons unieke ervaring. Je wordt uitgenodigd om je te laten onderdompelen in een bad van klank-magie, en je mee te laten meevoeren op de stroming van de fluisteringen van jouw ziel. 

Neem een dekentje mee om onder te liggen. In ontspanning vertraagt de hartslag iets en kunnen we het soms wat kouder krijgen. Voor de koud-voetige onder ons is een paar warme sokken zeker geen overbodige luxe ;-) Verder nog iets om op te liggen; een strandlaken of yogamat en misschien ook nog een kussentje voor je hoofd... Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk!

Investering: * € 20,- pp *

* Indien factuur € 20,- excl. 21% btw 

Na betaling is jouw deelname definitief. Annuleringen korter dan 48 uur worden in rekening gebracht. Wel kan jouw ticket  in overleg worden doorgegeven aan een ander. 

- - -

Uiteraard hanteren wij COVID-19 maatregelen.

Deze sessie betreft dus een kleine groep.

Omdat we iedereen graag gezond willen houden vragen wij je de onderstaande voorzorgsmaatregelen, om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, te volgen. 

De richtlijnen van het RIVM zijn hierbij ten alle tijden leidend. 

Deel dit evenement

bottom of page