top of page

zo 08 mrt

|

House of Maan

Vrouwencirkel en cacao ceremonie met Jennifer Ann

Let's come together as one! 8 Maart de dag van de vrouw, de dag van Sisterhood, verbinding en gelijkheid.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Vrouwencirkel en cacao ceremonie met Jennifer Ann
Vrouwencirkel en cacao ceremonie met Jennifer Ann

Tijd en locatie

08 mrt 2020, 10:00 – 13:00

House of Maan, Schiedamseweg 61, 3134 BB Vlaardingen, Nederland

Guests

Over het evenement

Sacred Women Circle Cacao Ceremony met Jennifer Ann.

Dag van de vrouw, de dag van Sisterhood, verbinding en gelijkheid. Op deze dag staan we als sisters in onze kracht en vieren we onze vrouwelijke energie. Samen creëren wij een cirkel die jou de vrouw laat zijn die je bent in dit leven ongeacht in welke situatie jij hier en nu bent. De cirkel wordt geleid door Jennifer Ann, singer-songwriter uit Nederland / VS met haar wortels in mantra en medicine music, helende muziek. Vanuit haar ziel zingt ze met haar warme stem onze ziel toe. Een ervaring als die van een liefdevolle omhelzing. Zij is een bekende ceremonieleidster die die over de hele wereld bijzondere ceremonies leidt. Haar belangrijkste medicijnplant is de heilige plant van de cacao; een traditie afgeleid van Maya- en Azteekse culturen en die zijn weg terug heeft gevonden in de hedendaagse samenleving.

8 Maart, op de internationale vrouwendag komt Jennifer Ann naar House of Maan, om voor ons een harts-verbindende cacao ceremonie in deze vrouwencirkel te leiden. Haar ceremoniële roots gaan terug naar de wijsheid van Indiaanse stammen waar ze de inheemse tradities van Cacao ceremonie heeft geleerd. De rauwe cacao die ze met kruiden brouwt, opent in zachtheid de hartsenergie. Tijdens de cacao ceremonie neemt Jennifer je mee op een reis diep in je eigen hart, waarbij je weer in contact met jezelf komt. Er wordt een veilige plek gecreëerd waarin je contact kan maken met je creativiteit, vreugde en overvloed.

Jennifer Ann tilt je op en neemt je mee, maar houdt je tegelijkertijd met beide benen op de grond. Ze biedt balans tussen meditatie en speelse muziek die je ziel doet dansen.

Datum: 8 Maart 2020 Tijd: 10:00 – 13:00 uur Locatie: House of Maan Adres: Schiedamseweg 61, Vlaardingen *Investering: €33,- pp (vooraf te betalen) Na aanmelding ontvang je een betalingsverzoek. Je reservering is definitief zodra jouw betaling voldaan is.

Neem een (meditatie)kussentje of deken mee om gemakkelijk te zitten. Neem eventueel een extra paar sokken mee en/of een fijne omslag sjaal.

Let op!! 

Meld het s.v.p. van te voren als je zwanger bent, borstvoeding geeft, hartproblemen hebt en/of antidepressiva gebruikt. In dat geval mag je GEEN rauwe cacao gebruiken! Wel kun je altijd meedoen met de ceremoniële vrouwencirkel, maar dan met een kopje lekkere biologische kruiden thee 😊

Lieve sister, we hopen dat jij er ook bij bent!

Groot liefs,

Jennifer Ann & Mor Elmora 

Deel dit evenement

bottom of page