top of page

do 24 okt

|

House of Maan

Yoga Nidra & Sound Healing (1)

Reis door jouw innerlijk landschap en droom weg bij de magie van helende klanken...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga Nidra & Sound Healing (1)
Yoga Nidra & Sound Healing (1)

Tijd en locatie

24 okt 2019, 20:00 – 25 okt 2019, 21:30

House of Maan, Schiedamseweg 61, 3134 BB Vlaardingen, Nederland

Over het evenement

Een droom-meditatie met klank Eindig de dag met Yoga Nidra & klankschalen, en andere magische klanken; voel en ervaar de oneindige kalmte. Kom comfortabel liggen op een matras en laat jezelf geleiden naar een diepe ontspanning en magische klanken.

Yoga Nidra is een vorm van bewuste/wakkere slaap, en wordt beschouwd als één van de meest krachtige meditatietechnieken. De ontspanning d.m.v. Yoga Nidra is zo diepgaand dat het lichaam zichzelf begint te corrigeren, en energetisch en fysiek weer in lijn komt. De spanning neemt af en de kalmte neemt het over. De techniek van Yoga Nidra is zó eenvoudig en zó fascinerend! Yoga Nidra is de magie, en ergens diep in jou bevindt zich de magiër!

Wat te doen? Lekker liggen, Mor zal je tips & tricks geven, die eenvoudig uit te voeren zijn. We reizen door ons magische innerlijk landschap in een heerlijke ontspannen toestand. De meditatie en klanken hebben een zelfhelend effect op lichaam, geest en ziel.

Yogini Mor is Pranic Healer en Sound Therapist. Door deze 2 bijzonder krachtige specialismen met elkaar te verbinden ontstaat een subtiele en krachtige methode om blokkades op te sporen en op zachte wijze te vervagen. De sessies kunnen worden ingezet bij diverse (chronische) fysieke en mentale klachten en zijn ook heerlijk om als 'onderhoudsbeurt' te ondergaan.

*Investering: *€15,- pp (vooraf te betalen) Meld je ALTIJD aan via SMS/WhatsApp: 06-53919074 Na aanmelding ontvang je een betalingsverzoek.

Er zijn comfortabele matrassen aanwezig. Wil je extra super-duper lekker liggen? Neem mee wat he nog hebt! (Kussen, deken, warme sokken, oog-master, enz, enz,,,)

Het is fijn als je tenminste 5 minuten voor aanvang aanwezig bent zodat we optijd kunnen beginnen.

We sluiten deze avond in stilte af met een kopje thee

Om 19:45 gaat deur open We beginnen om 20:00 Adres: Schiedamseweg, 3134 BB Vlaardingen 

(Gratis parkeren na 19:00 uur)

Deel dit evenement

bottom of page