top of page

zo 01 mei

|

Vlaardingen

Yoga Nidra & Sound Healing

Een mooie ochtenddroom met klankmagie Kom ontspannen, verstillen en voel je opgeladen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga Nidra & Sound Healing
Yoga Nidra & Sound Healing

Tijd en locatie

01 mei 2022, 10:00

Vlaardingen, Schiedamseweg 61, 3134 BB Vlaardingen, Nederland

Guests

Over het evenement

Begin de dag met Yoga Nidra & klankschalen, en andere magische klanken; voel en ervaar de oneindige kalmte. Kom liggen en laat jezelf geleiden naar een diepe ontspanning en magische klanken.

Yoga Nidra is een vorm van bewuste/wakkere slaap, en wordt beschouwd als één van de meest krachtige meditatietechnieken. De ontspanning d.m.v. Yoga Nidra is zo diepgaand dat het lichaam zichzelf begint te corrigeren, en energetisch en fysiek weer in lijn komt. De spanning neemt af en de kalmte neemt het over. De techniek van Yoga Nidra is zó eenvoudig en zó fascinerend! Yoga Nidra is de magie, en ergens diep in jou bevindt zich de magiër!

Wat te doen?

Lekker liggen, Mor zal je tips & tricks geven, die eenvoudig uit te voeren zijn.

We reizen door ons magische innerlijk landschap in een heerlijke ontspannen toestand. De meditatie en klanken hebben een zelfhelend effect op lichaam, geest en ziel.

Yogini Mor is Pranic Healer en Sound Therapist. Door deze bijzonder krachtige specialismen met elkaar te verbinden ontstaat een subtiele en krachtige methode om blokkades op te sporen en op zachte wijze te vervagen.

De sessies kunnen worden ingezet bij diverse (chronische) fysieke en mentale klachten en zijn ook heerlijk om als 'onderhoudsbeurt' te ondergaan.

Meld je altijd aan via deze website

*Investering: *€20,- p.p. 

Om 9:45 gaat deur open en we beginnen om 10:00.

Breng een dekentje mee. Ook fijn kan zijn: warme sokken, slaap masker, kortom alles wat bij draagt aan een fijne ontspanning voor jou. In ontspanning daalt de lichaamstemperatuur iets, het is dan fijn om iets te hebben wat je warm houdt. (Wij leggen een matras voor jou klaar.)

Wil jij een Yoga Nidra met Sound Healing ervaren? Weet dat jij heel welkom bent!

We wensen je alvast een hele fijne Nidra-Klank ervaring.

Namasté!

*Zie ticketvoorwaarden

*Uw ticket is uw factuur

Tickets

  • Yoga Nidra

    € 20,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page