top of page
Kopie van DagRetraite www.kundalini.nl Oohm 240204.png
Elmora Retraite Oohm2.png
Elmora Retraite Oohm.png
Oranje streep XXL (1).png

Dag
Retraite

arrow orange 1.png
OOHM
CENTRUM
VOOR PUUR
ZIJN
Tension Release
Sound Healing
Breathwork
&

KUNDALINI

AWAKENING

Ben je op zoek naar een moment van rust en reflectie in je drukke leven? Verlang je naar de gelegenheid om even te vertragen, op te laden en weer te stralen? We begrijpen hoe veeleisend het dagelijks leven kan zijn en hoe fijn het kan zijn om af en toe even afstand te nemen en tot rust te komen. Daarom nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze speciale dag-retraite. Deze dag is voor iedereen, ongeacht waar je je nu bevindt op je levenspad.

_Elmora Oohm Kundalini Awakening DagRetraite - strook (3).png

Tijdens deze retraite willen we een sfeer creëren waarin je je ontspannen, geïnspireerd en verfrist voelt.

Deze dag zal je helpen om je batterij weer helemaal op te laden en een diepe innerlijke rust te vinden.

De workshops zullen je helpen groeien, ontspannen, tot rust te komen en je innerlijke potentieel te ontketenen.

Deze retraite is een kans om meer creativiteit, focus, overzicht, inzicht en zelfvertrouwen te cultiveren. Of je nu alleen komt of met een vriend of vriendin het is altijd een dag als deze met gelijkgestemden en mooie ontmoetingen.

Oranje streep dik.png

Kundalini Awakening Retraite

zondag 4 februari 2024

op het landgoed van ’Oohm'

Oohm_edited.jpg

Oohm, Centrum voor Puur Zijn, is een prachtige retraite-locatie in de bosrijke omgeving van Vogelenzang, bij Haarlem. Oohm is de ideale plek om helemaal tot jezelf te komen en dat begint al op de weg ernaartoe!

Tijd: 10:00 uur - 17:00 uur

Plaats: Vogelenzang (bij Haarlem)

Deelnamekosten: *€144,-

 

Prijs is inclusief alle workshops,

koffie/thee en een heerlijke en gezonde lunch.

Oranje streep dun.png

De workshops

Kundalini Awakening:

Geeft meer flow in je leven en een nieuwe mate van gemak en welzijn. Kundalini Awakening versterkt je fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. Het is een geweldige modaliteit waarbij je helemaal niets hoeft te doen.

Breathwork:

Ontdek de verjongende kracht van bewuste ademhalingstechnieken. Ademwerk geeft lucht en voelt bevrijdend. Het vergroot creativiteit, focus, inzicht en zelfvertrouwen.

T.R.E.

Een eenvoudige maar effectieve manier om stress/spanning los te laten, zowel op mentaal, fysiek als emotioneel niveau. En voel de verlichting en opluchting die deze oefeningen met zich meebrengen.

Sound Healing

Stap in een eeuwenoude methode voor heling waarbij je wordt omhuld door de rustgevende klanken van klankschalen en andere bijzondere instrumenten. Laat de boel de boel en droom weg naar een diepe staat van ontspanning. Pure klank magie!

De workshops worden rustig opgebouwd, zodat iedereen moeiteloos kan meedoen en ze eindigen altijd met een moment van totale ontspanning.

Kopie van DagRetraite www.kundalini.jpg

Elmora Steenbergen en Marnix de Stigter, beiden ervaren facilitator en energiewerker, faciliteren dit retraite met hart en ziel. Marnix en Elmora, hebben uitgebreide training en expertise in de workshops die ze leiden. Ze begeleiden je op een down-to-earth manier in de verfrissende en energieke aspecten van spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Hun passie en enthousiasme voor het werk wat zij doen is heel voelbaar!

Oranje streep dun.png

De facilitators

Going on retreat is a time to cocoon
so that we may emerge ready to return
to our lives with a new
perspective.

 Schrijf je nu in voor deze unieke dag-retraite en ontdek de kracht van Ademwerk, Kundalini Awakening, Sound Healing en TRE.
Kom en vind je innerlijke balans en straal als nooit tevoren. Marnix en Elmora zullen slechts een paar retraites dit jaar geven,
dus mis deze kans niet om hun energie en begeleiding te ervaren.

bottom of page