top of page
SH SP retreat - 1920 x 500.png

Soul Healing

&

Inner Power

Balance your body- mind & soul

Retreat for

Rust en ruimte, buiten zijn en naar binnen gaan op een prachtige krachtplaats in Groningen.

Jezelf vinden en zijn, moeiteloos helen om helemaal jezelf te zijn.

In juni 2021 worden er een tweetal retraites aangeboden die gericht zijn op spirituele ontwikkeling en bewustwording.

Elmora creëert samen met Manon van den Boorn het 4-daags healing retraite. 

Reken op twee retraites bijzondere samenkomsten in Groningen in “Land van Yemaya”.

Land van Yemaya nodigt uit om je los te voelen van het aller daagse, van het heden daagse. Het is een plek die rust uitstraalt, waardoor je met gemak bij jezelf komt.

Yemaya retreat page Shine like the whole

Voor wie Elmora (nog) niet kent…

Elmora kent haar soul purpose. Met hart en ziel deelt zij haar passie in haar werk als yoga- en meditatiedocent, sound therapist en energy healer. Iedereen die bij haar komt, zal zij met een fijn gevoel weer naar huis laten gaan. 

"Ik serveer het liefst rust in je donder op een bedje van joy", aldus Elmora. Zij faciliteert o.a. yoga- en meditatie-les, sound healings, en ademsessies. Meestal in haar studio in Vlaardingen, maar ook op andere locaties.

Ook creëert en organiseert ze retraites om samen te (kunnen) zijn, met elkaar, maar juist ook met en bij jezelf.

Elmora: "Tijd voor jezelf en tijd met jezelf. Met jezelf en bij jezelf zijn creëert een sterke, magische en bewuste verbinding met jezelf."

Dit retraite heeft Elmora Manon gevraagd om samen te werken. Een jaar geleden ontmoette zij elkaar tijdens het Healing Festival waar zij allebei workshops gaven. Elmora is zeer onder de indruk van haar werk, “touched”, zoals zij dit noemt.

Manon is coach, trainer en channeler, en heeft vele mensen begeleid, opgeleid en bijgestaan in hun persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van spirituele intelligentie. Naast 1-op-1 consulten, biedt Manon workshops en trainingen voor groepen aan. Ook leidt ze spirituele reizen naar bijzondere krachtplaatsen zoals de piramide van de zon in Visoko, Bosnië.

Na een jaartje in het “nieuwe normaal”, “abnormaal” of “overduidelijk anders” vind ik het wel tijd voor een retraite welke lekker aardend is. Met beide voeten op de grond bij jezelf komen. Jouw beweging, jouw klank, jouw adem, jouw ritme, en jouw stilte…

Do that Spiritual Healing & feel    your Soul Power!

Helemaal jezelf zijn, heel zijn, volledig en in je eigen kracht ZIJN

Het wordt een retraite waar veel aandacht geschonken zal worden aan ontspanning maar ook aan kracht, geen fysieke spierballen, spierballen voor je Soul en tegelijk behoud je jouw zachtheid. Kracht en zachtheid, een balans die ervoor zorgt dat je moeiteloos mee kan bewegen zonder dat het je energie kost. En wel zo dat je er juist energie van krijgt. Hoe wordt het beter dan dit ?!?

Dit 4-daagse retraite willen wij een programma aanbieden met daarin yoga, meditatie, healing sessies, quantum light breath, sound journey, sharing circles, stilte momenten.

4 Dagen? Jazeker, van donderdag tot en met zondag in Land van Yemaya. Dit landgoed straalt rust en prana, en zal je direct een gevoel van thuiskomen geven. Het landgoed is weids, wel 6 hectare!! Het biedt de ultieme “weg van de snelweg” locatie. Het landgoed geeft ons een tempel, gebouwd op bergkristal en rozenkwarts (wauw!!), een zwemmeertje en… een sauna!

Er is dit weekend plaats voor maximaal 12 deelnemers.

En aan de snelle beslissers geven we 50 euro korting!!

In plaats van € 625,- betaal je tijdelijk € 575,- 

 

4-Daagse Spiritual Soul Healing & Power Retreat

Inbegrepen zijn alle maaltijden en koffie/thee (en lekkers!). Overnachtingen, beddengoed & handdoeken, gebruik sauna en zwemmeer, en uiteraard ook alle workshops. Het enige wat je deze dagen hoeft te doen, is op tijd komen, voor al het andere wordt gezorgd. HART en ZIEL worden deze 4 dagen in de watten gelegd, en wel zo dat jij volledig kan ZIJN.

Wil jij er ook bij zijn, en wil jij hele zijn een oppepper geven met dit heerlijke retreat?!

Zeg YES tegen jezelf en gun jezelf 4 dagen waar je ondergedompeld wordt in rust en ruimte voor jezelf.

Klik hier boven en schrijf je in :-)

Heb je nog vragen? Stel ze ons gerust.

Laat je gegevens achter en we beantwoorden je vragen z.s.m. 

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page