top of page

met CACAO

One Day Retreat  wix pagina PNG.png

1-Daags Retraite met Cacao op een natuureiland.

Tiny Buddha One Day Retreat

Unplugged, een dag helemaal voor jezelf.

 

Tiny Buddha geeft jou de gelegenheid om een prachtige inner journey te maken. Met dit mini-retraite ben je echt even weg uit de hectiek van het dagelijkse leven. En ga je unplugged, een dag helemaal voor jezelf beleven.

Het "Tiny Buddha One Day Retreat" laat je genieten van:   

Ceremonie met Cacao - Ademwerk - Mantra & Muziek - Visualisatie - Sound Healing - Sharings

 

Prijs p.p.:€ 175,-

Deze prijs is inclusief alle workshops, koffie, thee & snacks. en een heerlijke vegetarische lunch en diner.

Het is heerlijk om juist een dag als deze te beginnen met een kopje cacao. Deze “godendrank” geeft je energie gedurende de hele dag, stelt je in staat dieper te gaan en je hart te openen. De ceremoniële cacao die wij gebruiken bevat voedingstoffen waar ons lijf heel blij van wordt!

De openingsceremonie met cacao geeft je de ruimte om een intentie zetten voor de dag. Daarna kan je wegdromen bij een ontspannende en inspirerende klankreis (Sound Healing). Zing mee, of geniet van de mooie mantra liederen, adem je vrij met ademwerk, en in de sharing-cirkel mag je delen en/of luisteren naar de verhalen van elkaar.

Het wordt een bijzondere dag, één waar je helemaal met je mooie zelf kan zijn.

Deze dag werkt aardend; met gemak en plezier op eigen benen op aarde staan waardoor je (nog meer of beter) richting ervaart. De invulling van het programma, de mooie sessies en workshops, laat jouw energie stromen en geeft inzicht, inspiratie en je mooiste glimlach!

Er wordt natuurlijk ook gegeten. Zowel de lunch als het diner is vegetarisch en vooral heel, heel lekker!

(Met voedselallergieën wordt rekening gehouden.)

 

Het Tiny Buddha One Day Retreat vindt plaats in de herberg van TinyParks op het Zuid-Hollandse eiland Tiengemeten. Tiengemeten in een natuur-eiland in het Haringvliet. De veerboot brengt je naar de veerhaven van het eiland waar wij je héél welkom heten.

Na het avondeten, om 20:00 uur, vaar je weer terug naar het vaste land om helemaal zen en opgeladen naar huis te gaan.

 

Over de facilitator:

Elmora is een ervaren docent en retraite-leider. Ze wordt ook wel eens "wandelende kennisbank" genoemd er daarbij heeft ze door de jaren heen enorm veel ervaring opgedaan. Zij is o.a.  gecertificeerd ademexpert en praktiseert een tal andere therapeutische behandelwijzen. Onder andere energetisch werk, meditatie, klank therapie & yogatherapie.

Wil jij een er meteen een overnachting aan vastplakken om in alle rust nog wat na te genieten? Dat kan, stuur een mailtje naar: info@tinyparks.nl en we vertellen je graag alles over de mogelijkheden :)

bottom of page