top of page
Yoga Class

YOGA

Restorative-Yin Yoga

Dit is een les waar Restorative Yoga en Yin Yoga gecombineerd worden. Het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt bekrachtigd door meridianen te stimuleren met yin houdingen en lichaam en geest volledig te ontspannen met technieken van restorative yoga. Het gebuik van rekwisieten zoals kussens en yoga-blokken helpen en ondersteunen het lichaam in deze les. 

Deze les is voor iedereen die van ontspanning houdt of dit vaker zou willen doen. Ook wanneer je herstellende bent van lichamelijk letsel, ziekte of stress is deze een les zeker iets voor jou.

Bekijk de mogelijkheden

Hatha-Yin Yoga

Hatha-Yin Yoga is een combinatie van stretchende yin yoga-houdingen en hatha-houdingen meer die statisch of vloeiend worden uitgevoerd.

 

Spieren en bindweefsel komen in balans door de zachte Yin stretches die 3-5 minuten aangehouden worden.

Het Hatha gedeelte is iets actiever. De asana’s (yoga-poses) houden we iets langer vast waarbij gelet wordt op zowel uitlijning als ademhaling, of we creëren een dynamische flow.

 

Naast de asana’s, komen ook ademhalingstechniekenn (pranayama) en meditatie (Dhyana) aanbod. 

De les begint en eindigt altijd met een korte meditatie.

Hatha-Yin Yoga is een vorm die voor iedereen, beginner of (meer) gevorderd heel goed te volgen is. Een fijne balans van Yin en Yang,

Bekijk de mogelijkheden

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een herstellende meditatievorm waarbij je het fysieke lichaam laat rusten. Volgens yogi’s is dit de meest diepgaande meditatietechniek. Liggend op een mat of matrasje, ga je op zoek naar de mentale staat van zijn waar het bewustzijn los is van oordeel, en in een neutrale staat verkeerd. Hier slaapt grofstoffelijk lichaam en is het bewustzijn wakker. In deze magische en meditatieve staat van zijn kan het zelfhelende vermogen waar wij over beschikken maximaal zijn “werk” kan doen. 

Ergens in jou schuilt een magiër!

De eerst volgende Yoga Nidra les vind je hier.

En er is meer - The sky is the limit!

Kom eens chillen in een Yoga-hangmat tijdens een SoundHealing. En als je dat chillen liever op een matras op de grond doet, dan leggen we een fijn bedje voor jou klaar.

Er zijn nog een tal mooie events en workshops die Elmora geeft. Zo kan je ook kiezen om af en toe aan te haken en jezelf, of iemand anders, een heerlijk moment van rust, kalmte en ontspanning geven. 

In de agenda zie je welke cadeau-momenten er op het programma staan. Je kan natuurlijk ook met jouw eigen groep komen, of ervoor kiezen om een privé sessie te boeken ;)

Bekijk de mogelijkheden

bottom of page